ADHD: hoe haal je het uit je hoofd?

Workshop “ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?”
Dagworkshop gebaseerd op het gelijknamige boek van Cathelijne Wildervanck.

Hoe maak je je hoofd leeg? Hoe zorg je dat je leven net zo leuk wordt als jij het wilt hebben? Hoe werkt het eigenlijk, dat brein van jou? En wist je al dat je zélf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe jij “doet wat je doet”? Wat kan coaching voor jou betekenen?

Deze workshop begint met uitleg oe je anders tegen ADHD en ADD aan kunt kijken. Maar dan wel een uitleg om een manier die bij Cathelijne past: veel interactie, veel info, veel voorbeelden en humor.

De rest van de dag gaan we aan de slag: waar loop je tegenaan, en hoe zou je dat anders willen? Wat kun je doen om zelf keuzes te maken in plaats van overvallen te worden door je stemmingen? De oorzaken zijn minder belangrijk dan het gewenste resultaat, “begrijpen” minder belangrijk dan ervaren en integreren. Zie het als een uitgebreide coachsessie, met als bonus dat je ook nog eens kunt leren van hoe andere mensen het aanpakken. Er worden gedurende de dag veel oefeningen gedaan, want werkelijk leren gaat verder dan begrijpen alleen.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die zich herkent in ADHD en ADD, met of zonder diagnose, die op een positieve manier aan de slag wil gaan met zichzelf. Ook ouders en partners van mensen met ADHD of ADD kunnen tegen uitdagingen aanlopen dus ook zij zijn van harte welkom en kunnen zeker veel leren, niet in de laatste plaats over zichzelf!

Praktische informatie
De workshop wordt meerdere keren per jaar gegeven. De data voor 2013 zijn:
26 juni
26 september
12 november
Tijd: van 09:30 tot 17:00 uur
Locatie: Achterom 78, Delft
Kosten: € 65,- inclusief lunch, koffie/thee
Aanmelden: stuur een e-mail met je gegevens. Vermeld duidelijk de datum waarvoor je je wilt aanmelden.