Brein & Coaching

Wat gebeurt er in je brein als je aan het coachen bent? En wat gebeurt er bij de persoon die gecoacht wordt?

Brein & Coaching is een 2-daagse workshop waarin je feitelijke kennis van het brein koppelt aan toepassing in de praktijk. Het gaat hierbij niet over coachmethoden, maar over de achter deze methoden verscholen breinprocessen. Immers, coachen gaat over leren, veranderen en transformeren; drie processen die allemaal in ons hoofd, ons brein, beginnen!

Onderwerpen
– neuroplasticiteit
– denk-/voelbrein
– spiegelneuronen
– empathie & brein
– brein & veranderen

Lees de uitgebreide brochure van Brein & Coaching

De workshop is erop gericht je bewuster te laten worden van wat het brein allemaal doet. Hoe kun je ervoor zorgen dat breindelen die elkaar nog wel eens in de weg zitten, beter gaan samenwerken? Hoe creëer je nieuwe denkwegen? Hoe zorg je dat het brein die nieuwe gewenste wegen steeds sneller en makkelijker bewandelt?

Doelgroep
De workshop is geschikt voor iedereen die werkt in een context waar leren en ontwikkelen centraal staat; denk bijvoorbeeld aan werkvelden als onderwijs, gezondheidszorg, GGZ en management.

Coaches, managers (HRM, P&O en lijn), psychologen en artsen. Maar ook trainers, procesbegeleiders, changemanagers, systematische opstellers en teamcoaches. Oftewel iedereen die meer impact wil hebben en wil weten wat daar voor nodig is. Verwacht wordt een HBO-denkniveau en dat deelnemers beschikken over de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te oefenen.

Praktisch
De workshop bestaat uit 2 dagen. Data voor de eerstvolgende workshop: 7 & 8 oktober 2013.

Kosten: € 300,- inclusief lunch, koffie/thee
Locatie: Achterom 78, Delft
Aanmelden: stuur ons een e-mail met je gegevens, je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestigingsbrief en factuur.

De workshop wordt gegeven door Cathelijne Wildervanck.

De workshop is geaccrediteerd door de ABvC; je kunt er 13 PE-punten mee behalen.