Ik zie ik zie wat jij niet ziet – Artikel

Created with Sketch.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet – Artikel

“Richt je op wat je wilt, en niet op wat je niet wilt. Aan de kant van de oorzaak staan. De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt. Zomaar wat kreten die in de gemiddelde (master)practitionertraining geregeld zullen vallen. Want, zo stellen we dan; de menselijke geest is niet in staat om ontkenning te verwerken. Bij vertaling van oppervlaktestructuur naar dieptestructuur en vice versa
gaat de ‘niet’ verloren. Immers: denk maar eens NIET aan een roze olifant, NIET aan je ontbijt van vanochtend of NIET aan de laatste keer dat je misselijk was. Nee, niet doen! Beetje flauw? Het illustreert het doorgaans wel krachtig.”
Lees het artikel verder in pdf
Artikel van Cathelijne Wildervanck uit INzicht 2006-9