Touched, but not impressed – Artikel

Created with Sketch.

Touched, but not impressed – Artikel

Werken met NLP en gekte.
“In mijn dagelijkse leven werk ik op de scheidslijn van gekte. De meeste mensen die ik coach, komen vergezeld door een diagnose. ADHD, depressie, borderline, angststoornis, autisme, ODD (opstandige gedragsstoornis), OCD (obsessieve-compulsieve stoornis), PDD-NOS (pervasieve ontwikkelingsstoornis – niet nader omschreven) en ga zo maar door. En veel mensen komen met het gevoel dat het heel erg is gesteld met hen maar met de hoop dat er toch een oplossing is. Meestal komen ze na een of twee gesprekken tot de ontdekking dat ze eigenlijk best wel ‘vrij normaal’ zijn. Hooguit belast met iets teveel beperkende overtuigingen, waardeconflicten en onpraktische strategieën.”
Lees het artikel verder in pdf
Artikel van Cathelijne Wildervanck uit INzicht 2013-1