Podcast 28: Het niet goed genoeg monstertje

Created with Sketch.

Podcast 28: Het niet goed genoeg monstertje

We kennen ze denk ik allemaal wel. De “niet goed genoeg monstertjes” die ons vertellen dat we niet goed genoeg zijn. De een heeft misschien meer monsters dan de ander of sommige zelfs niet, dat zou fantastisch zijn 🙂
In ieder geval dragen deze monsters niet bij aan de beste versie van jezelf.

Brene Brown noemt deze: je innerlijke kwelduiveltje, en dat is ook wat er van binnen gebeurt. We kwellen onszelf met het gevoel dat we tekorten hebben, omdat we bepaalde talenten, vaardigheden uiterlijkheden etc niet hebben zoals een ander die in onze ogen wel heeft.

Laten we tevredenheid als wapen inzetten en die monstertjes de mond gaan snoeren! Cathelijne en Renée hebben er een podcast over ingesproken.

Veel luisterplezier!