Over Cathelijne

Created with Sketch.

Cathelijne Wildervanck, schrijver, blogger en inspirator. Ze schreef de boeken ADHD: hoe haal je het uit je hoofd? en De depressie op zijn kop en De Gelukspiramide. Haar signatuur is: psychologie in een dagelijks jasje. Lekker makkelijk hapbare eye-openers die écht effect hebben in je dagelijkse leven.


Facebook:
https://www.facebook.com/cathelijne.wildervanck

De eerste verdieping:
https://www.1e-verdieping.nl

ADHD-Nederland:
http://www.adhd-nederland.nl

Anderen over Cathelijne:

Mette:
Ik ervaar jou als het weer vandaag: mooi helder licht, aangename warmte en een wind die alles even helemaal anders kan maken.

Chris:
Cathelijne is iemand die, als geen ander, heel snel door heeft wat er speelt. Wat er echt speelt. Ze kan de vinger op de zere plek leggen en dat doet ze liefdevol en heel duidelijk. Nuchter en ook diepgaand. Met liefde en humor. . Zoek je een aanpak die jou werkelijk helpt en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is Cathelijne de persoon voor je, het je brengt wat je nodig heeft.

Christine:
Cathelijne in steekwoorden:
Professioneel mensen-mens
One of a kind
Laat de kracht van kwetsbaarheid zien
Mijn favoriete schrijfster 

Marinel:
Cathelijne is een heerlijk direct en open mens, die geen blad voor de mond neemt en graag de zaken benoemt met respect voor de mens. Altijd aan het kijken waar en hoe zij de ander verder kan helpen in zijn of haar ontwikkeling, terwijl zij helder de verantwoordelijkheid bij de ander laat. Zij werkt sterk vanuit en met haar gevoel en weet daarmee de ander te raken.

Peter:
Naast haar geweldig werk als trainer weet Cathelijne ook met chirurgische precisie die plekken in je geest aan te wijzen waar best nog wat werk ligt te wachten…Het leven is na 20 mei 2010 voor mij opnieuw begonnen. Cathelijne,en haar team, maken eerst van personen weer mens en geven ze daarna weer zin in het leven. Vergeet die wereldreis of voettocht langs de Chinese Muur. Maak eerst de reis van je leven bij Cathelijne op De Eerste Verdieping. De rest kan later nog…..

Arda:
Cathelijne is een geweldige trainer/coach. Ik heb verschillende trainersopleidingen gedaan en deze spant de kroon ( Opleiding tot ADHD-coach). Ik heb heel veel respect en waardering voor: haar manier van coachen, kennis, de vinger op de juiste plek leggen, professionaliteit van de organisatie en medewerkers etc. Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen doen, op dit moment.